Avís legal

Per tal de cumplir l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç  electrònic ( LSSI-CE ), informem que el domini www.lescaire.cat està sota la responsabilitat de MARTA BONET POU amb NIF 47791332-T i MIQUEL GÓMEZ CAMPS amb NIF 47806027-K , inscrits en el registre mercantil com a autònoms.

L’escaire  té domicili a Plaça de l’Estació nº 8 de Vic, entl.2ª , amb telèfon  93.175.80.70 i correu electrònic  lescaire@lescaire.cat.

Qualsevol persona que accedeixi a la web assumirà el paper d’usuari, observant i cumplint rigorosament les disposicions anunciades aquí, i qualsevol altre disposició legal que pugués aplicar-se.

MARTA BONET POU i MIQUEL GÓMEZ CAMPS es reserven el dret a poder modificar o canviar qualsevol informació que apareix a la web sense haver d’avisar prèviament els usuaris, entenent com a suficient la publicació a la web.

RESPONSABILITATS

  1. MARTA BONET POU i MIQUEL GÓMEZ CAMPS donen com a vertadera la informació de la web, sempre i quan aquesta no hagi estat modificada per terceres persones.
  2. En la web s’utilitzen cookies per tal de realitzar algunes funcions que es consideren imprescindibles pel correcte funcionament de la página. En cap cas, però, s’utilitzaran aquestes per a recollir informació personal de l’usuari. Les cookies tenen carácter temporal i despareixeran quan l’ususari acabi la sessió.
  3. MARTA BONET POU i MIQUEL GÓMEZ CAMPS no es responsabilitzen de possibles danys informàtics que pateixi l’usuari mentre visita la página web.
  4. Des de la web hi ha enllaços a tercers, dels quals, els prestadors no es fan responsables dels seus continguts. De totes maneres, es comprometen a eliminar de la seva web qualsevol enllaç que no compleixi la legislació, i a posar-ho en coneixement de autoritats competents.
  5. Els prestadors no es fan responsables dels continguts de la web introduïts per tercers com poden ser comentaris . Tot i així, hi ha a disposició de tots les usuaris, autoritat i forces de seguretat, la col.laboració activa de la retirada o bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar la legislació, els drets de tercers  la moral i l’ordre públic, en compliment dels artices 11 i 16 de la LSSICE.
  6. La página web està configurada per tal de funcionar 24 hores al dia durant 365 dies a l’any. Tot i així, els prestadors no poden descartar l’aparició de certs errors de programació, o altres successos com catástrofes naturals, vagues o altres circumstàncies semblants que impossibilitin l’accés a la web.


 

PERMISOS


S’autoritza la visualització, impressió i descàrrega parcial del contingut del web només si és compatible amb els objectius del web si es realitza amb intenció exclusiva d’obtenir informació per ús personal i privat. Es prohibeix la utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució o comunicació pública sense el consentiment exprés del seu titular.


CONTINGUTS


Les pàgines poden ser visitades lliurement pels usuaris excepte aquelles que estiguin incloses en àrees tancades adreçades exclusivament als socis.


Tots els continguts d’aquest web queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual espanyola. L’accés a aquests continguts no transfereix cap dret sobre els mateixos.


El contingut i la informació proporcionada a www.lescaire.cat és merament informatiu i divulgatiu, en cap cas substitueix la relació que pugui existir entre l’alumne o visitant del lloc web i el seu professor.


L’escaire es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer sense que hi hagi obligació d’avisar als usuaris.


L’entitat revisa i actualitza periòdicament la informació continguda però no pot garantir que la informació sigui veraç, actualitzada o no errònia.


PUBLICITAT I FINANÇAMENT


El contingut del web està subjecte a la normativa vigent espanyola.


El lloc web www.lescaire.cat no conté publicitat d’empreses o organitzacions alienes, ni rep finançament per aquest concepte.


 


 


 

PROPIETAT INTEL.LECTUAL

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut general d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva de MARTA BONET POU i MIQUEL GÓMEZ CAMPS o de tercers que han autoritzat l'ús d'aquests continguts a la L’ESCAIRE i a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.