PREPARACIÓ PER A LA SELECTIVITAT

CURSOS PRESENCIALS

Les nostres classes de selectivitat són classes en grups molt reduïts ( 4-5 persones màxim ), per tant amb ATENCIÓ PERSONALITZADA,  on es donaran totes les assignatures necessàries per presentar-se a la prova d’accés.

Tu seràs el que decidiràs quina part de la prova és la que vols que t’ajudem, és a dir, et donem un ventall molt ampli a triar :

•         part comuna ( català, castellà, llengua estrangera , historia i matèria segons  itinerari)

( 6 hores setmanals )

 

•         part comuna + dues assignatures específiques ( a triar) ( 8 hores setmanals )

 

•         Part específica : dues assignatures ( a triar) ( 3,5 hores setmanals )

 

Les assignatures de la part específica les has d’escollir segons el grau que vulguis realitzar. Consulta l’apartat COM ÉS LA PROVA D’ACCÉS en la nostra web

En les classes de cada assignatura es tractarà el temari complet de la prova, i s’ampliarà amb exercicis i proves de mostra que es realitzaran en el centre.

Formulari de contacte

El camp "Nom" és obligatori
El camp "Telèfon" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Missatge" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació:

Has de resoldre el captcha correctament

CURSOS A MIDA

Pots triar les assignatures que més et convinguin, segons el teu coneixement i el teu temps, d'aquesta manera tu mateix pots gestionar-te de la manera que més et convingui !

CURSOS SEMIPRESENCIALS

Si no tens massa temps per assistir a classes, aquest és el teu curs perfecte, ja que et proporcionarem tot el material necessari perquè puguis estudiar i practicar exercicis. Cada setmana farem dues classes presencials per tal de poder resoldre dubtes, fer explicacions del què més et costi i poder avançar.