PREPARACIÓ PROVES PAU MAJORS DE 25 I 45 ANYS

CURSOS A MIDA

 

Escull el ventall d'assignatures que més s'adapti a les teves necessitats !! Pots triar les classes a les quals vols assistir i escollir les assignatures només que necessitis !

CURSOS PRESENCIALS

En el nostre centre podràs fer classes en grups molt reduïts ( 4-5 persones màxim ), per tant amb ATENCIÓ PERSONALITZADA,   on es donaran totes les assignatures necessàries per presentar-se a la prova d’accés.

Tu seràs el que decidiràs quina part de la prova és en la que vols que t’ajudem, és a dir, et donem un ventall molt ampli a triar :

CURSOS MÉS 25

•         part comuna : català, castellà, anglès i comentari de text  ( 4.5 hores setmanals )

•         part comuna + dues assignatures específiques a triar segons l'itinerari ( 8 hores setmanals )

•         Part específica : dues assignatures a triar segns itinerari ( 3.5 hores setmanals )

 

Les assignatures de la part específica les has d’escollir segons el grau que vulguis realitzar, és a dir, si el teu grau pertany a la opció A, aleshores has d’escollir dues matèries de l’opció A per examinar-te. Per veure la relació de graus i matèries de cada opció, consulta l’apartat COM ÉS LA PROVA D’ACCÉS en la nostra web

CURSOS MÉS 45

  • part comuna : comentari de text, català i castellà ( 4 hores setmanals )

En les classes de cada assignatura es tractarà el temari complet de la prova, i s’ampliarà amb exercicis i proves de mostra que es realitzaran en el centre

Formulari de contacte

El camp "Nom" és obligatori
El camp "Telèfon" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Missatge" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació:

Has de resoldre el captcha correctament

CURSOS SEMIPRESENCIALS

Si t'és molt difícil poder assistir a classes presencials, et donem l'opció de fer cursos semipresencials, on et facilitarem tot el material necessari per tal que puguis preparar-te des de casa, i ho complementarem amb dues classes setmanals, per guiar-te i resoldre tots els teus dubtes.

ARA JA NO HI HA EXCUSA PER NO ESTUDIAR !